[ X ]
[ X ]
[ X ]
Marina Tauber a depus listele pentru întregistrare la șefia primăriei Bălți: Este un vis important – nu politic, dar omenesc
3 Octombrie

Deputata Marina Tauber, ieri, a depus listele cu semnături pentru a fi înregistrată în calitate de candidat independent în cursa electorală pentru șefia municipiului Bălți, informează CURENTUL.

„Am reușit! Am parcurs încă o etapă în calea victoriei noastre comune! Eu, împreună cu echipa mea din Bălți, am adunat 50 de liste semnate, foarte repede, inclusiv toate documentele necesare pentru înregistrarea în calitate de candidat independent la funcția de primar al municipiului Bălți. Acum, comisia va verifica toate actele, și noi vom aștepta invitație la ședință în legătură cu înregistrarea mea”, a declarat ea.

Politiciana a spus că pentru ea acesta este „este un vis important – nu politic, dar omenesc”, care se află în inima sa.

„Visul meu e ca edificiul primăriei din Bălți să devină o casă părintească pentru toți bălțenii, pe care noi îi vom trata cu atenție și grijă”, a menționat Marina Tauber.

Inapoi la arhiva noutaților