[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maria Ciobanu: Am avut de partea noastră lumea bună, care nu se vinde, nu trădează și nu renunță la principii
25 Februarie

Candidatul ales din partea blocului electoral ACUM – PAS și Platforma DA, pe circumscripția nr. 14 – Telenești, Maria Ciobanu, care a câștigat mandatul cu 33,17%, ceea ce reprezintă votul a 9724 de cetățeni, a venit cu un mesaj de mulțumire în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

„Gustul unei victorii îl simți doar atunci cânt bătălia este inegală. La Telenești, probabil, ca nicăieri în altă parte toate instituțiile descentralizate și serviciile desconcentrate în teritoriu, aproape toți primarii, preoți, întreaga conducere a raionului au făcut front comun împotriva Blocului electoral ACUM DA/PAS și împotriva candidatului blocului”, a menționat Ciobanu.

În același timp, ea a oferit și alte detalii. „Noi, în schimb, am avut de partea noastră lumea bună, lume care nu se vinde, nu trădează și nu renunță la principii și valori general-umane. Și am mai avut o echipă extraordinară de tineri, care a făcut dovada faptului că schimbarea trebuie și poate fi făcută. Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte. Te iubesc, Telenești!”, a scris Ciobanu.

De menționat că, pe aceeași circumscripție, candidatul democrat a obținut 31, 43% – 9215 voturi, iar Cristea Valerian, candidatul Partidului ȘOR – 16,90%, ceea ce înseamnă 4953 de voturi.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților