[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mare scandal după ce au lansat piesă împreună! Interpretă: Cea mai invidioasă a fost Nelly Ciobanu, a zis că pe seama ei vreau să mă fac vedetă
19 August

Interpreta Victoria Lungu, în luna mai, a lansat o melodie dedicată doctorilor – „Salvatori ai omenirii”, alături de mai mulți colegi din showbiz. Piesa, de altfel, nefiind promovată, ba mai mult – a avut neînțelegeri cu câțiva artiști, transmite CURENTUL.

„Sper să nu intru într-un scandal cu nimeni, dar o să spun ce mă doare. Vreau să vă zic că atunci în luna mai, când am lansat videoclipul – „Salvatori ai omenirii”, un videoclip – la care am invitat alături de mine trei artiste, după mine, foarte bune, cu care mă înțelegeam foarte bine…. Am lansat acel videoclip exact înaintea zilei doctorilor, în care am crezut că va avea un impact atât de mare și oamenii care își iubesc artiștii și care ne respectă pe noi o să fie alături de noi o să promoveze o să asculte această piesă. Pentru că, în pandemie nu mi-a venit niciun ban, am investit în piesă, în text, în orchestrație, în studio, în filmări, în absolut tot” – spune Victoria, într-un live pe Facebook.

Artista a dezvăluit că a avut cel mai mare scandal cu o interpretă de la care nu s-a așteptat, fiind vorba despre Nelly Ciobanu. „Chiar în prima seară când s-a lansat piesa, pur și simplu, nu a vrut să promoveze, nu a început să o pună. M-am gândit că este vorba de invidie. Ce face invidia în țara noastră? Atunci când faci un produs cu un artist care trebuie să te promoveze, să te ajute ca oamenii să vadă acest videoclip, ea nu a distribuit nu a pus pe Facebook, nu a spus nimic. Atunci mă întreb de ce Nelly Ciobanu a vrut să facă piesa cu mine, știind că ea costă foarte mult, știind că în această pandemie nimeni nu lucrează, știind că suntem artiste. Fetița mea care a venit din România ca să pună vocea acolo, ca să filmeze. Oare de ce Nelly Ciobanu nu a vrut să promoveze? Oare de ce artiștii nu se susțin? Vin să cânte sau mă gândesc eu fi avut în special ideea ca să-mi îngroape melodia. Și-mi spune mie – măi, Victoria eu am fost din umplutură în piesa ta. Eu mă gândesc dacă un artist vine în proiect și nu promovează piesa sau din start a vrut să mă înece pe mine… am plâns câteva zile, am avut câteva zile de depresie. Am investit bani, timp, suflet” – a spus ea.

La fel, artista a menționat că, doar două interprete au promovat melodia, dar și fiica sa Valeria. „Doar două interprete au promovat piesa, în rest acea piesă pur și simplu a pierit. Dacă nu era copilul meu pe care să o promoveze, credeți-mă de la ziua doctorilor – astăzi este august, melodia are la fel 65 de mii de vizualizări” – a mai adăugat Victoria.

Ea a spus că oamenii nu mai ascultă muzică bună, iar prostia e pe primul loc. De asemenea, Victoria mai spune – „am băgat aproape o mie de euro din casa mea ca să fac ceva, alături de artiști care am crezut că-mi sunt prieteni. Cea mai invidioasă fiind Nelly Ciobanu, care a zis că eu pe seama ei vreau să mă fac vedetă, eu vreau să mă fac artistă, că eu vreau să fac bani pe seama ei…”, a spus Victoria.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților