[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: „Silvia Radu este opțiunea PDM, iar Chirtoacă poate oricând să-și demonstreze nevinovăția”
30 Noiembrie

„Cel mai important la părerea mea despre noul Primar General al Capitalei este că a fost de acord să preia funcția în modul în care a preluat-o”. Declarația a fost făcută de lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, în cadrul emisiunii „Important” de la postul de televiziune TVC21, transmite CURENTUL.

Maia Sandu a spus că opțiunea candidaturii  Silviei Radu a fost propusă de către viceprimarul Nistor Grozavu, care este subordonat Partidului Democrat.

„Silvia Radu este opțiunea PDM și împărtășește viziunile acestui partid. Primăria este în mâinile PDM de mai mult timp și participarea la jocul PDM-PSRM privind Referendumul nu ar fi schimbat mult lucrurile. Eliberarea trebuie începută din Parlament și noi de acolo vom începe, nu a fost rost să participăm la acest joc”, a spus Maia Sandu.

Maia Sandu crede că Chirtoacă poate întotdeauna să-și demonstreze nevinovăția, dacă într-adevăr este nevinovat.

„Dacă ar vrea să spargă jocurile PDM ar trebui să-și dea demisia. Am înțeles că nu este dispus sau nu are curajul să facă asta. Atunci când e ținut cu un dosar penal și e posibil să-și facă speranțe deșarte. El trebuie să fie corect dacă nu este corupt, în caz contrar trebuie să răspundă pentru ceea ce a comis. Mai devreme sau mai târziu toți vor răspunde în fața legii”, a spus Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților