[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: Oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările care au fost pornite în țară
13 Mai

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat ieri cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni, informează CURENTUL.

Șeful statului a subliniat că oamenii sunt optimiști și cu gândul la pace, în ciuda situației din regiune, marcată profund de război. Președinta le-a spus că pacea este grija principală a autorităților, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur.

Potrivit Maiei Sandu, la Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările care au fost pornite în țară și sunt gata să pună umărul la ele. „Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim”, a menționat ea.

Președintele le-a mulțumit oamenilor pentru primire și susținere.

Înainte de plecare, după ce a aplaudat împreună cu localnicii formația folclorică din localitate, Maia Sandu a trecut pe la Biserica din sat, unul dintre lăcașele care păstrează neștearsă amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat proiectat de celebrul Alexandru Bernardazzi.

maia oameni maia semneaza maia sfinteste maia

Inapoi la arhiva noutaților