[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: „Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”
19 Noiembrie

Fostul premier al Republicii Moldova, liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a venit cu o reacție privind numirile de astăzi de la Guvern, informează CURENTUL.

„Numirile la grămadă de astăzi reconfirmă faptul că democrații și socialiștii puneau la cale de multă vreme demiterea Guvernului Sandu, deoarece și corupții din PD, și corupții din PSRM s-au speriat de o justiție adevărată. Dar asta deja știam cu toții”, a scris Sandu, pe o rețea socială.

În același timp, fostul Prim-ministru adaugă: „Asistăm la refacerea vechii prietenii dintre Dodon și Plahotniuc. Este evident pentru toți în slujba cui vor lucra cei mai mulți dintre acești oameni: în serviciul celor care s-au grăbit să dea jos Guvernul care le-a oprit schemele și a redistribuit banii din buget celor mai nevoiași. În serviciul celor pe care o justiție adevărată i-ar fi trimis direct la închisoare. Succes nu vă pot ura, dar vă promit că vă vom urmări cu atenție. Toată țara va fi cu ochii pe voi. Oamenii acestei țări merită un guvern mai bun decât atât”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților