[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu: „Noi vom face un marș pașnic, iar orice provocare va fi pe responsabilitatea regimului”
13 Iunie

Noul Prim-ministru al Republicii Moldova, Maia Sandu și ministrul de Interne recent învestit, Andrei Năstase, astăzi, au îndemnat cetățenii Republicii Moldova să participe la un marș, care va avea duminică, la Chișinău, informează CURENTUL.

„Duminică, la ora 11, vă chemăm în fața Parlamentului. Veniți din toate colțurile țării. Noi suntem mulți, atât de mulți încât, atunci când ne vor vedea, vor înțelege imediat că forța poporului este mult mai mare decât a uzurpatorului. Veniți pentru a arăta lumii întregi că Republica Moldova a învins. Fiți vigilenți, pentru că regimul lui Plahotniuc va face tot ce-i stă în puteri ca să vă împiedice să participați la marș. Dacă ne vor opri mașinile, vom merge pe jos”, a declarat Maia Sandu.

Totodată, Sandu s-a adresat polițiștilor. „Vă rugăm să păstrați ordinea publică și să vă asigurați că nici un cetățean al acestei țări nu va avea de suferit. Noi vom face un marș pașnic, iar orice provocare va fi pe responsabilitatea regimului”, a mai adăugat Sandu.

În același timp, Andrei Năstase a făcut un apel către locuitorii municipiului Chișinău. „Să demonstrăm a câta oară curaj și determinare. Vă îndemn să fim din nou împreună!”, a conchis Năstase.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților