[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, la inaugurarea celei mai mari Unități Primiri Urgențe: Instituția arată ca un adevărat spital european
5 Mai

Președinta Maia Sandu a fost prezentă joi, 4 mai, la ceremonia de inaugurare a celei mai mari unități de primiri urgențe dotată cu echipamente de ultimă generație.

„Azi a fost inaugurată Unitatea de Primiri Urgențe a Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău. Instituția arată ca un adevărat spital european, cu săli spațioase și echipament medical modern. Este rezultatul cooperării noastre strânse cu UE și alți parteneri de dezvoltare, împreună cu care, Ministerul Sănătății și administrația spitalului au construit și dotat unitatea conform celor mai înalte standarde”, a spus Președinta Maia Sandu.

De asemenea, șefa statului a subliniat că anume așa arată Moldova europeană și anume astfel de spitale vrem să avem în țară. Spitale în care medicii au condiții bune de muncă, care le permit să intervină rapid și eficient pentru a salva viața oamenilor.

„Am mulțumit echipei medicale – tuturor celor care au ales să se dedice luptei pentru viață. Le mulțumesc tuturor partenerilor Republicii Moldova care ne sprijină să europenizăm sistemul medical”, a conchis Președinta Maia Sandu.

Inapoi la arhiva noutaților