[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu, după ce a fost înregistrată în cursa electorală: Mergem spre schimbare
30 Septembrie

„Astăzi am fost înregistrată oficial în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Le mulțumesc tuturor celor care au colectat semnături și au discutat cu oamenii în sate, la corturi, în curțile blocurilor din Chișinău” – susține lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), candidata partidului la următoarele alegeri prezidențiale, Maia Sandu, informează CURENTUL.

În același timp, candidata adaugă: „Cei mai mulți dintre oamenii care muncesc în campanie nu se află în lumina reflectoarelor, nu-i vedeți sau auziți la televizor. Însă anume ei sunt eroii campaniei. Acești oameni se implică în schimbarea pe care o dorim cu toții, trecând peste greutăți, peste disconfortul de a se trezi la 5 dimineața și a merge până noaptea târziu prin satele Moldovei, și datorită efortului lor imens vom învinge”.

„Vineri, 2 octombrie, la 11:00, începem campania și mergem spre victorie și schimbare. Datoria noastră este de a proteja sănătatea oamenilor, de aceea vom organiza un eveniment la care vă invităm să participați online”, a conchis Sandu.

De menționat că, până astăzi, 30 septembrie curent, CEC a înregistrat 6 concurenți electorali, iar alte 2 dosare sunt în curs de examinare.

Amintim că, perioada pentru depunerea actelor în vederea înregistrării în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova se încheie mâine, 1 octombrie curent.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților