[ X ]
Maia Sandu: „Cu un an în urmă, am mers să votăm, pentru că ne doream o schimbare adevărată a stării de lucruri din Moldova”
13 Noiembrie

„Cu un an în urmă, am mers să votăm, pentru că ne doream o schimbare adevărată a stării de lucruri din Moldova, o schimbare a clasei de politicieni de care ne este rușine și care nu poate reprezenta un model pentru copiii noștri”. Despre aceasta a scris pe o rețea de socializare, Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, ex-candidat la șefia statului, informează CURENTUL.

Maia Sandu a declarat că PAS există și continuă efortul de readucere a normalității în Moldova.

„Încrederea pe care ne-au oferit-o 766 593 de oameni pe data de 13 noiembrie, sprijinul acestor oameni pentru valori repudiate de actuala clasă politică – integritate, bun-simț, onestitate, au fost oferite pentru visul unei Moldove a bunăstării. Aproape 120 000 de cetățeni din afara țării au ieșit la vot, mobilizându-se fără precedent, parcurgând sute, uneori mii de kilometri, pentru că încă mai cred în țara noastră, în șansa noastră de a trăi cu toții mai bine. A fost greu, pentru că o luptă nedreaptă e mereu grea, însă nu am recurs la armele și metodele lor doar de dragul câștigului. Am rămas așa cum am pornit pe acest drum – oameni ca dumneavoastră, sinceri în dorința noastră de a schimba lucrurile. Datorită dumneavoastră, tuturor cetățenilor, PAS există și continuă efortul de readucere a normalității în Moldova, de readucere a bunului-simț în clasa politică, în ciuda abuzurilor constante din partea guvernării și a încercărilor nedemocratice de a opri schimbarea. Responsabilitatea noastră este în fața oamenilor, nu în fața unor grupuri de interese, și vom continua să reprezentăm interesele oamenilor”, a punctat Sandu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților