[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu către susținătorii PAS: „Rămâneți acasă!”
7 Iunie

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, îndeamnă cetățenii să fie calmi și să nu se lase provocați. Adresarea vine în contextul organizării în centrul Capitalei a unei manifestații, transmite CURENTUL.

În cadrul unei adresări, făcute live pe o rețea de socializare, Maia Sandu a îndemnat oamenii să rămână la locul de muncă sau acasă.

„Vedem că oamenii sunt mobilizați și transportați către Chișinău. Pe străzile Chișinăului au fost văzute grupuri de persoane agresive cu pancarte despre regim, în semn de susținere. Pentru noi e clar că PDM pune ceva la cale. Se pare că regimul e în pericol și încearcă să destabilizeze situația. Noi venim către susținătorii noștri cu un mesaj: Fiți calmi! Dacă cineva din susținătorii noștri se gândesc că poate e cazul să vină aici să ne susțină, vă rugăm – rămâneți acasă. Nu e cazul să veniți nici la Parlament, nici la sediul PAS. Nu e clar împotriva la ce se protestează. Noi comunicăm cu Ambasadele internaționale, ne sună și ne întreabă dacă suntem bine. Vrem ca și Dvs. să fiți bine”, a îndemnat Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților