[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu a spus care sunt condițiile pentru a accepta dialogul cu PDM
11 Iunie

Prim-ministrul R. Moldova, Maia Sandu, a declarat că dialogul cu Partidul Democrat din Moldova (PDM) poate avea loc doar dacă vor îndeplini unele cerințe, transmite CURENTUL.

În cadrul unui briefing de presă, Maia Sandu a menționat că invitația PDM la dialog arată intenția de a nu se conforma legii și de a pune în practică tentativa de lovitură de stat.

„Dialogul poate avea loc doar dacă PDM va îndeplini unele cerințe: Eliberarea imediată a instituțiilor de stat, retragerea persoanelor agresive din jurul clădirilor Guvernului și asigurarea accesului noului Cabinet de miniștri la locurile de muncă, încetarea presiunilor și amenințărilor asupra funcționarilor publici și cetățenii R. Moldova”, a spus Maia Sandu.

De asemenea, ea a menționat că deputații PDM ar trebui să se prezinte la ședința de astăzi a Parlamentului, pentru că au fost votați de cetățeni.

„Noi nu acceptăm discuții ascunse de ochii lumii. Mă adresez angajaților Guvernului. R. Moldova are Parlament legitim și Guvern legal investit recunoscut de partenerii internaționali. Negați indicațiile regimului. Noi nu venim să distrugem, noi venim să construim și vom face acest lucru împreună cu Dvs.”, a punctat Maia Sandu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților