[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu a participat la Gala studenților originari din Republica Moldova
22 Decembrie

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, i-a salutat în această seară pe tinerii reuniți la Gala studenților originari din Republica Moldova, eveniment care celebrează absolvenții moldoveni ai universităților din străinătate. „M-am bucurat să văd zeci de tineri talentați și harnici adunați în aceeași sală, pe care i-am felicitat pentru rezultatele academice excelente”, a spus șefa statului.

 

În mesajul său, Președinta Maia Sandu i-a îndemat pe tineri ca, după absolvire, să caute posibilități de dezvoltare profesională acasă. „I-am invitat pe absolvenții noștri să caute oportunități de angajare și realizare profesională în Moldova, folosind stagiile, programele de finanțare a unei afaceri sau ofertele de muncă din țară – așa cum au făcut, acum câțiva ani, alți tineri, astăzi parlamentari, miniștri sau antreprenori de succes”, a menționat șefa statului.

 

Președinta Maia Sandu a mai spus că oportunitățile pentru tineri vor spori odată cu avansarea pe calea integrării europene, iar noi avem acum ocazia să punem umărul la schimbarea în bine în țara noastră. „Putem reuși împreună!”, a conchis șefa statului.

1 2 3 5 6 7

Inapoi la arhiva noutaților