[ X ]
[ X ]
[ X ]
Maia Sandu a discutat cu purtătorul de cuvânt al Grupului CDU/CSU și specialistul în politică externă, Jürgen Hardt
9 Iulie

Prim-ministrul Maia Sandu a avut, ieri, o întrevedere cu Jürgen Hardt, purtătorul de cuvânt al Grupului CDU/CSU și specialist în chestiuni de politică externă, transmite CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, oficialii au făcut un schimb de opinii privind evoluțiile politice din Republica Moldova.

„În cadrul întrevederii, Premierul a apreciat sprijinul continuu oferit țării noastre de către autoritățile Germaniei și a reiterat intenția Guvernului de la Chișinău de a îmbunătăți relațiile bilaterale cu partenerii europeni. Maia Sandu a dat asigurări că principalele obiective ale Executivului rămân lupta cu corupția, consolidarea instituțiilor statului și îmbunătățirea calității vieții cetățenilor în general. La rândul său, oficialul Jürgen Hardt a remarcat evoluțiile pozitive din Republica Moldova și a confirmat disponibilitatea autorităților Republicii Federale Germane de a continua să ofere suport și asistență tehnică țării noastre în procesul de implementare a reformelor reale, de lungă durată”, se spune în comunicat.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților