[ X ]
[ X ]
[ X ]
Mai multe ONG-uri: „Îndemnul nostru pentru autorități este să-și exprime suportul pentru noul Guvern și Parlament”
12 Iunie

Mai multe organizații nonguvernamentale și-au exprimat poziția față de situația social-politică din țară, transmite CURENTUL.

În cadrul unei conferințe de presă, membri și lideri ai organizațiilor „Urmașii lui Ștefan”, „Voievod”, „Centrul pentru Cooperarea Tinerilor” se arată nedumeriți de „îngâmfarea și lipsa de respect a Partidului Democrat din Moldova când blochează instituțiile statului”.

„Îndemnul meu către autoritățile de nivel central și organelor centrale de specialitate este să-și declare susținerea pentru noul Guvern și Parlament legitim. Îndemnul meu pentru autoritățile locale este să-și exprime în mod solidar suportul pentru noua guvernare”, a spus Dumitru Roibu, președintele Mișcării de tineret „Urmașii lui Ștefan”.

„Guvernul Filip este o butaforie și în zona ilegalității. Anume ei uzurpează puterea de stat. Este important să înțelegem că ei nu vor să dea puterea, pentru că au de răspuns în fața poporului, inclusiv pentru furtul miliardului. Sperăm să asistăm la transmiterea pașnică a puterii”, a spus Nicolae Pascaru, președintele Asociației „Voievod”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților