[ X ]
[ X ]
[ X ]
MAI a elaborat recomandări de securitate pentru cetățeni în cazul decănectăriii energiei electrice
29 Noiembrie
Republica Moldova se confruntă cu provocări majore, manifestate prin intermediul războiului hibrid. Astăzi a ajuns o normalitate să rămânem în beznă, din cauza atacurilor furibunde ale Rusiei asupra infrastructurilor civile și oamenilor de rând din Ucraina. În această situație, trebuie să fim pregătiți în orice moment să înfruntăm din nou întunericul. Pentru protecția cetățenilor MAI  a pregătit un ghid de recomandări în cazul deconectărilor de la energia electrică, pentru cazurile în care sunteți în călătorie, vă aflați la volan, sunteți pieton sau vă aflați în clădiri.
Angajații Ministerul Afacerilor Interne asigură că toate forțele subdiviziunilor sistemului s-au mobilizat pentru acordarea suportului și siguranței fiecărui cetățean.În caz de necesitate, apelați la numărul unic 112 sau la cel mai apropiat polițist, carabinier sau pompier.
MAI anunță că va fi  alături de cetățeni, gata să ofere suport indiferent de situație iar subdiviziunile MAI sunt permanent la datorie, în prima linie și rămân dedicați pentru siguranța cetățeanului.
Card 1 – Încăperi Card 2 – Șoferi Card 3 – Pietoni Card 4 – Călători
Inapoi la arhiva noutaților