[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lucrările a doi designeri moldoveni au ajuns pe site-ul Vogue Italia
29 Iulie

Articolele vestimentare ale doi designeri din Republica Moldova au ajuns pe site-ul revistei Vogue Italia. Creațiile tinerilor sunt ecologice, fiind realizate din materiale reciclate și resturi naturale de la fabricile de confecții, informează CURENTUL.

Chiar dacă s-au lansat în lumea modei abia de un an, fondatorii brandului „OK KINO”, Denis Caunov și Darya Golneva, au reușit să se afirme la nivel internațional, cucerind revista Vogue Italia cu hainele și accesoriile pe care le produc.

„Vogue Italia este o publicație care ne inspiră atât pe noi, cât și pe un număr mare de designeri pe care îi admirăm. Dacă suntem printre meșterii selectați, înseamnă că facem ceva corect și că mergem în direcția potrivită”, a menționat Darya Golneva.

Articolele tinerilor se remarcă prin faptul că sunt ecologice, iar totodată formează o combinație între meșteșug și cultura modernă.

„Suntem împotriva supraproducției, dar pentru calitate și modă lentă. Toate hainele sunt realizate din materiale reciclate sau resturi naturale de la fabricile de confecții. Fiecare piesă este creată de un maestru de la început până la sfârșit, cu o atenție minuțioasă la detalii”, a mai precizat creatoarea de modă.

Până la etapa actuală, tinerii designeri au lansat două colecții de haine și accesorii. Piesele lor sunt vândute atât în Moldova, cât și pe piața americană.

Doina Buruiană

Inapoi la arhiva noutaților