[ X ]
[ X ]
[ X ]
Locul întâlnirii – sediul PAD, condus de Mihai Godea! Cine sunt așteptați ca să discute despre cum vor merge la alegeri
20 Septembrie

Vitalia Pavlicenco, Președinte al Partidului Național Liberal (PNL), anunță că, mai mulți reprezentanți ai partidelor politice s-au întâlnit pentru a discuta despre cum vor merge la viitoarele alegeri, programate pentru finalul lunii februarie 2019, informează Curentul cu referire la postarea de pe blogul politicianei.

„Joia trecută au continuat discuțiile începute între entitățile politice și asociative care consideră că Dreapta românească ar trebui să ofere o alternativă cât de cât credibilă populației cu viziuni eurounioniste. Au participat reprezentanți ai partidelor prezente la prima ședință, cu mici excepții, unii confirmându-și intenția și hotărârea de a participa în continuare la dialog. Cunoaștem – timp nu prea este. Au răspuns invitației, de asemenea, dnii Anatol Țăranu, fost Ambasador, fost deputat, cunoscut analist politic, unul dintre membrii activi ai Mișcării Civice Europene, Valeriu Cosarciuc, unionist convins, fost vicepremier și deputat, unul dintre conducătorii PPRM, Anatol Petrencu, istoric, președinte al fostei Mișcări Acțiunea Europeană, Timotei Țurcanu, președintele entității asociative Turnul Dezrobirii Basarabiei, unul dintre coordonatorii Consiliului Unirii, Veaceslav Vârlan, unul dintre veteranii războiului, activ în mișcarea unionistă, precum și mulți participanții la prima discuție. Au venit și reprezentanți ai unor partide care încă nu participă asumat la discuții, dar interesați să își spună opiniile”, spune Pavlicenco.

Președinta PNL afirmă că, fiecare vorbitor a propus căi pentru a se ajunge la o înțelegere asupra modului de participare la alegeri.

„S-a discutat și despre intenția continuă de a se lărgi grupul de participanți la discuții – să fie invitați reprezentanți din partea PL, PLDM și PUN. Deocamdată se așteaptă răspunsuri de la aceste entități. Următoarea întâlnire va avea loc la sediul PAD, condus de Mihai Godea. Toți participanții vor fi informați legat de adresă, dacă sunt oarecare întrebări și propuneri, putem fi contactați”, a conchis ea.

În postare nu e indicată ziua și ora întâlnirii, nici adresa sediului PAD.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților