[ X ]
[ X ]
[ X ]
Locatarii blocurilor de locuit pot solicita reglarea agentului termic gestionarului blocului
5 Martie

Termoelectrica S.A recomandă gestionarilor fondului locativ și locatarilor să regleze la necesitate consumul de energie termică din bloc. Apelul vine în contextul temperaturilor ridicate din următoarea perioadă, transmite CURENTUL.

Termoelectrica S.A. furnizează energie termică pentru încălzire și apă caldă până la branșamentul blocului, fără întrerupere, tot anul împrejur, însă administrarea sistemului ingineresc din bloc intră în responsabilitatea gestionarului fondului locativ, care după o consultație cu locatarii, poate sista livrarea agentului termic pentru încălzire în timpul zilei sau nopții, sau regla consumul de energie termică.

Astfel, cazul în care este prea cald sau frig în locuințe, locatarii blocurilor trebuie să solicite reglarea debitului agentului termic sau deconectarea și reconectarea căldurii la necesitate de la gestionarul blocului sau persoana autorizată, responsabilă de contor.

Directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceaslav Eni, precizează faptul că, la fel ca şi în anii precedenţi, întreprinderea nu operează cu termenii „începutul şi sfârşitul sezonului de încălzire”, oferind libertate consumatorului de a alege când să se conecteze și să se deconecteze de la serviciile de termoficare.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților