[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lipsă de interes! Consiliul Audiovizualului nevoit să prelungească un concurs pentru că nu sunt doritori! Despre ce funcții e vorba
13 Martie

Consiliul Audiovizualului a prelungit perioada de depunere a dosarelor pentru Concursul pentru ocuparea a 3 funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al furnizorului public național de servicii media Compania „Teleradio-Moldova”, din motiv că doar 3 persoane și-au exprimat interesul, informează CURENTUL.

Conform deciziei CA, pe data de 04 martie 2019 a expirat termenul de depunere a dosarelor pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al Consiliului de Supraveghere. La concurs au fost înregistrate 3 dosare de participare: Grigore Chiperi, Diana Dicusarî și Tatiana Munteanu. În cadrul dezbaterilor publice, președintele Consiliului Audiovizualului, Dragoș Vicol, a menționat că, dat fiind faptul că pentru 3 funcții disponibile au fost înregistrate câte un candidat, este oportun de a prelungi perioada de depunere a dosarelor pentru un termen de 15 zile. Propunerea a fost susținută de toți membrii.

Astfel, doritorii pot depune dosarele până la 25 martie 2019. Detalii puteți găsi aici http://www.audiovizual.md/news/anun-6.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților