[ X ]
[ X ]
[ X ]
Lilia Bolocan: „Femeia poate excela în diferite domenii ale vieții umane”
5 Octombrie

Asociația Femeilor Inovatoare din   Republica Moldova (AFIRM) împlinește aproximativ un an de la fondare, iar recent și-a lansat propriul sait oficial: madebyhands.md, informează CURENTUL.

Solicitată de către reporterul nostru, Lilia Bolocan, președintele asociației a menționat că: „Istoria Femeii arată că femeia poate excela în diferite domenii a vieții umane: mamă, soție, administratoare a vieții familiale, angajată, business lady, etc. Multitudinea de roluri pe care și le-a asumat păstrează și întărește, totuși, o calitate absolut naturală feminității – creativitatea. madebyhands.md este platforma de promovare a femeilor inovatoare și a creațiilor lor. Accesibil pentru toate femeile care doresc să ofere produselor creativității sale șansa ca acestea să poată fi comercializate”.

De asemenea aceasta a mai adăugat că promovarea imagini femeii reprezintă scopul primordial pe care și l-a propus platforma de la bun început. „Promovarea imaginii femeii creative și curajoase, dezvoltarea business-ului, încurajarea afacerii începătoare sau obținerea de către femei a unor bani de buzunar în schimbul inspirației și iscusinței sale – sunt rezultatele așteptate de AFIRM prin lansarea site-ului madebyhands.md

Menționăm că, pe data de 25 noiembrie, anul 2015 în sala de conferințe a C.I.E. „Moldexpo”, s-a desfășurat primul Forum al Femeilor Inovatoare din   Republica Moldova.

Anastasia Borta

Inapoi la arhiva noutaților