[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul PSRM: Vasile Bolea este cel care poate să promoveze atât ideile partidului, cât și să apere statalitatea și independența RM
2 Octombrie

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) și-a prezentat, astăzi, oficial, candidatul pentru circumscripția electorală nr. 24 (Chișinău, sectorul Centru – Botanica) la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, informează CURENTUL.

Este vorba despre actualul deputat Vasile Bolea.

Șeful fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a declarat că, cetățenii îl cunosc pe Vasile Bolea de foarte mult timp.

„Îl cunoaștem ca un jurist de forță, un om care a stat și a fost în permanență alături de oameni. Este o persoană care a făcut front comun în foarte multe acțiuni – atât la nivel municipal, cât și de țară”, a precizat Ceban.

La rândul său, lidera PSRM, Zinaida Greceanîi, a anunțat că, toți candidații PSRM vor merge în campanie pe simbolul partidului– steaua. „Toți să votăm steaua. Vasile Bolea este unul dintre cei mai buni juriști pe care-i are PSRM, cea mai cunoscută persoană, cel mai puternic. Vasile a vorbit cu mulți oameni, a ajutat foarte mulți oameni. Eu cred că Vasile Bolea este anume acea candidatură care poate să promoveze atât ideile partidului, cât și să apere statalitatea și independența RM”, a punctat Greceanîi.

Secretarul general al PSRM, Vlad Batrîncea, a spus că el crede în Vasile Bolea. „Va fi acel candidat care va lupta cu haosul, care va face tot posibilul ca viața oamenilor să fie mai bună. Sunt sigur că, în această circumscripție este un candidat cumsecade, un luptător. Trebuie să câștige”, a spus Batrîncea.

În final, Vasile Bolea a mulțumit pentru încrederea acordată. „Ca și membru al echipei, vreau să vă spun că întotdeauna o să fiu alături de echipa noastră – PSRM. După 24 februarie, eu cred că guvernarea aceasta va pleca. Trebuie să depunem eforturi, în ziua alegerilor să ieșim la vot și să facem alegerea. Suntem sortiți să luăm țara în mâini și să terminăm cu aceste fărădelegi din acești 9 ani”, a adăugat Bolea.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților