[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderul PDM – în dialog cu șeful Delegației UE. Ce a spus oficialul european despre reforma administrației publice
21 Septembrie

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a avut miercuri, 20 septembrie curent, o întrevedere cu noul şef al Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, informează CURENTUL.

Potrivit unui comunicat de presă, liderul democrat i-a urat lui Peter Michalko bun venit la Chişinău şi succes în misiunea sa diplomatică, exprimând încrederea că relaţiile dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană vor continua cursul ascendent.

„Ambasadorul european Peter Michalko s-a arătat deschis spre comunicarea cu factorii politici din Moldova, s-a interesat despre situaţia la zi a reformelor şi a reafirmat sprijinul Uniunii Europene pentru ţara noastră. De asemenea, şeful Delegaţiei Uniunii Europene a amintit că reforma administraţiei publice este o provocare pentru Moldova şi a încurajat ţara noastră să menţină ritmul implementării reformelor”, se spune în comunicat.

De menționat că, noul Ambasador european la Chişinău, Peter Michalko, şi-a preluat mandatul la începutul lunii septembrie. Înainte de numirea în această funcţie, a fost ambasadorul Slovaciei în Grecia.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților