[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liderii unor organizații: „Cel mai bine este să piardă oligarhii în campania electorală, iar daca e să o luam obiectiv – Ceban e un profesionist”
30 Mai

Mai multe organizații, astăzi, în cadrul unei conferință de presă, și-au anunțat susținerea pentru candidatul PSRM la funcția de primar general al Capitalei, Ion Ceban, informează CURENTUL.

Președintele Mișcării Naționale „Voievod”, Nicolae Pascaru, și-a comunicat poziția privind alegerile din 3 mai.

„Am fost foarte atenți la ceea ce se întâmplă în mass-media, este un joc interesant și democratic. Este bine că la noi în Republica Moldova avem dreptul la libera exprimare și putem să ne spunem poziția. Privitor la alegeri, se dă o bătălie foarte dură. Mulți nu au așteptat că vor ieși anume acești candidați. Împotriva socialiștilor merg toți, ei sunt acum într-o bătălie cruntă. Acum avem 3 puteri, două puteri oligarhice si Partidul Socialiștilor. Cel mai bine este să piardă oligarhii în campania electorală, iar daca e să luam obiectiv, Ceban e un profesionist”, a declarat Pascaru.

Liderul organizației „Tradiții și Patriotism”, Gheorghe Grozav, a făcut un apel către tinerii din municipiul Chișinău. „Venim cu un mesaj către toți tinerii din municipiul Chișinău și anume să iasă la vot. Acest vot este foarte important în turul 2. Eu cred că, odată cu venirea viitorului primar, se vor soluționa problemele. Tot tineretul să iasă la vot, iar dacă nu vom ieși, noi nu vom putea cere ceva de la ei. Ne dorim ca domnul primar să aibă un consiliu al societății civile, pentru ca oamenii de rând să se dea cu părerea”, a precizat el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților