[ X ]
[ X ]
[ X ]
Licitația pentru spațiile comerciale de la Aeroport – prelungită. A fost depus un singur dosar
26 Martie

Aeroportul Internațional Chișinău a comunicat că, ieri 25 martie, curent, ora 17:00, a expirat termenul de depunere a ofertelor pentru Licitația cu strigare pentru locațiunea activelor neutilizate destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages, iar dosar de participare a fost depus de o singură companie. Astfel, Comisia de licitație a decis prelungirea termenului de depunere a cererilor de participare, informează CURENTUL.

Calendarul de organizare a licitației publice: 26 martie – 15 aprilie, 2024 – perioada de depunere a cererilor de participare; 15-16 aprilie, 2024 – examinarea dosarelor; 17 aprilie, 11:00 – desfășurarea licitației și anunțarea câștigătorului.

„Este important de menționat că, potrivit calendarului, în intervalul de 11-25 martie, curent, Lagardere Travel Retail a fost singura companie care a depus dosarul de participare la licitație iar companiile care au solicitat clarificări la subiect au fost: Best Value, DFM, Lagardere Travel Retail, Avolta AG, Viorica Cosmetics, Moonglow, Adani Group și Aero Food” – a precizat sursa.

Totodată, a fost anunțat că, în cazul în care și la expirarea termenului prelungit, va fi depus doar un singur dosar, organizatorul licitației va considera procedura nominalizată a fi finalizată, potrivit prevederilor Regulamentului cu privire la modul de dare în locaţiune a activelor neutilizate, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 483 din 29.03.2008 în coroborare cu prevederile Regulamentului privind licitațiile cu strigare și cu reducere, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 136 din 10.02.2009.

Inapoi la arhiva noutaților