[ X ]
[ X ]
[ X ]
Liberal, după alegeri: Cu demnitate înainte!
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr.29 – municipiul Chișinău, au luptat pentru fotoliul de deputat 5 candidați, iar învingător a ajuns Adrian Lebedinschi – PSRM. În acest context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul din partea partidului Partidului Liberal, Dumitru Jelescu, a scris poziția sa cu privire la campanie.

„Un moment de descătușare. Pentru mine, campania electorală actuală a fost „Campania despre Oameni”, oameni care merită sau nu a fi numiți așa! Trag linia, respectiv concluziile! Cu demnitate înainte! P.S.: De ce am pus sentimentul „Binecuvântat”?! Pentru că mi-a dat Dzeu pe lângă „cineva”, oameni dragi, oameni buni, de cuvânt, săritori la nevoie și m-am convins, că uneori de la cine nu te aștepți, acela îți este alături!”, a scris Jelescu, pe o rețea de socializare.

De menționat că, pe aceeași circumscripție a mai candidat și Valentin Guznac – Partidul Democrat din Moldova, Ruslan Verbițchi – blocul electoral ACUM – Platforma DA și PAS, Inna Popenco – Partidul Politic „ȘOR”.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților