[ X ]
[ X ]
[ X ]
La Chișinău va avea loc un seminar cu Brian Tracy
7 Octombrie

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) este partener general al seminarului „Maximum Achievement” cu Brian Tracy, care va avea loc pe 13 octombrie la Radisson Blu Leogrand Hotel din Chișinău, transmite CURENTUL.

În cadrul seminarului, participanții vor învăța strategii care le vor ajuta să-și sporească rezultatele personale și profesionale.

La eveniment sunt așteptate aproximativ o mie de persoane.

AGEPI va fi prezentă cu o expoziție de produse contrafăcute. Totodată, la standul AGEPI, participanții vor primi consultații gratuite privind înregistrarea obiectelor de proprietate intelectuală și vor putea, de asemenea, efectua cercetări documentare în bazele de date gestionate de Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală.

Organizatorul evenimentului este compania de traininguri BIZZ, care promite că acesta va fi cel mai mare seminar din acest an.

Seminarul „Maximum Achievement” a fost organizat în 75 de țări și este considerat cel mai popular curs de dezvoltare personală din lume.

Brian Tracy este antreprenor, speaker profesionist și autorul a peste 3 sute de lucrări, devenite bestseller. El a fost consilierul a peste o mie de companii şi a ţinut peste 5 mii de conferinţe pentru mai mult de 5 milioane de persoane.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților