[ X ]
[ X ]
[ X ]
Iurie Leancă: Procuratura Anticorupție trebuie să vină cu o precizare foarte clară…
12 Noiembrie

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, în cadrul unei conferințe de presă, a reacționat la mesajul deputatului liberal Lilian Carp, pe blogul său, precum că „Iurie Leancă este cercetat penal”, informează CURENTUL.

„Atât timp cât eram în străinătate și îmi făceam datoria mea și angajamentul de a ajuta această țară să obțină sprijin politic și economic, unii „prieteni” de-ai mei de aici s-au ocupat cu tot felul de manipulări crase. Mă refer la acest răspuns pe care l-ar fi primit domnul Lilian Carp, care, deși a primit de la Procuratura Anticorupție un răspuns care nicidecum nu rezultă ca a fost deschis un dosar penal pe numele meu, dânsul așa a vrut să interpreteze, fiind jurist”, a declarat Leancă.

În același timp, el s-a referit la unele acțiuni ce ar trebui să fie întreprinse de Procuratură. „Uitați-vă că presa, așa-zisa independentă, din Republica Moldova s-a gândit repede să preia această minciună și să insiste că uite s-a deschis un dosar penal. Procuratura Anticorupție ar trebui să vină cu o precizare foarte clară că nu există un dosar penal pe numele lui Iurie Leancă”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților