[ X ]
[ X ]
[ X ]
Își suspendă calitatea de membru al PLDM și candidează independent la parlamentare
29 Decembrie

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Alexandru Bujorean, și-a suspendat activitatea de membru al formațiunii și va candida independent la alegerile parlamentare, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Alexandru Bujorean a scris că, după mai multe interpretări, vine cu anumite precizări și ele vor fi ultimele în această campanie, la acest subiect.

„Unu – Astăzi, 28 decembrie, am înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de deputat pe circumscripția 41 Leova; Doi- La solicitarea mai multor cetățeni din raioanele Leova și Cantemir, unii din ei actuali membri ai grupului de inițiativă, dar și în rezultatul măsurătorilor noastre interne, voi merge în această campanie în calitate de candidat INDEPENDENT; Trei – Partidul Liberal Democrat din Moldova a adoptat decizia de a susține în aceste alegeri blocul ACUM, și în acest sens NU A ÎNAINTATĂ LISTĂ NAȚIONALĂ, decizie pe care o voi respecta; Patru – Pentru a nu lăsa loc de interpretări, am depus astăzi la sediul partidului o cerere de suspendare a calității de membru de partid”, a scris el.

Bujorean a spus că, în procesul de agitație, imediat după înregistrarea în calitate de concurent electoral, el și susținătorii săi, implicați în procesul electoral, vor veni cu două mesaje principale către alegătorii circumscripției nr. 41 Leova.

„Vom solicita susținere pentru candidatura mea în calitate de candidat independent, alfat în OPOZIȚIE FAȚĂ DE TRINOMUL PD-PSRM-ȘOR; Vom promova lista națională de candidați ai blocului ACUM. AM FOST, SUNT ȘI VOI RĂMÂNE PÂNĂ LA VICTORIE, REPREZENTANTUL OPOZIȚIEI VERITABILE”, a mai scris Bujorean.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților