[ X ]
[ X ]
[ X ]
Irina Vlah vorbește despre divorțul după 8 ani de casnicie și care a fost motivul
14 Mai

Irina Vlah, fondatoarea Asociația „Platforma Moldova”, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Eu – mama…” cu Nata Boboc la Busuioc TV, că nu are nicio fotografie de la nunta ei, toate au ars.

Ea s-a căsătorit când era studentă și a divorțat 8 ani mai târziu. Irina Vlah a vorbit și despre divorțul prin care a trecut.

„Primele luni a fost frumos, ulterior am înțeles că suntem diferiți, cu viziuni diferite, lipsea respectul față de opiniile mele. De exemplu, urma să construim casă, iar eu nici nu știam unde e locul măcar. În familie trebuie să fie drepturi egale, să fie susținere, să fie exemplu pentru copii. Am încercat să-l schimb, dar nu am reușit. Și el a înțeles că nu putem merge împreună. Mama a fost împotriva divorțului, dar când i-am povestit adevărul, inclusiv despre violență, mi-a zis să vin acasă. Nu mi-am dorit copilul meu să vadă așa ceva. Ea nu a știut. Nu i-am zis niciodată. Acum cu fostul soț suntem în relații normale, ne întâlnim la evenimente”, a spus fosta bașcană.

Politiciana a precizat că divorțul a fost foarte dificil. „A fost foarte greu acest divorț. Nu am zis fiicei adevărul, nu am vrut să-și schimbe opinia față de tatăl ei. Sper că nu va privi emisiunea. Ei au o relație foarte bună, deși el locuiește în altă țară. Nu le-am interzis vreodată să comunice. Mă bucur acum că fiica mea are o relație armonioasă cu soțul ei”, a precizat ea.

Irina Vlah consideră că bărbații care aplică forța fizică în raport cu femeile sunt în realitate slabi, iar puterea adevărata ține de responsabilitate, emoție, grijă.

Inapoi la arhiva noutaților