[ X ]
[ X ]
[ X ]
Irina Vlah anunță lansarea AO ”Platforma Moldova”: A venit timpul să ne mobilizăm și să spunem stop haosului produs de cei de la guvernare
16 Noiembrie

Irina Vlah, ex-Bașcanul Găgăuziei, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a anunțat că lansează Asociația Obștească „Platforma Moldova”.

„Niciodată Republica Moldova nu a avut o guvernare atât de proastă precum acum. Marile așteptări s-au transformat în mare depresie. Autoritățile actuale sunt concentrate pe subiecte de politică externă și geopolitică, iar problemele reale au fost omise de pe agendă…”, a declarat ea.

Irina Vlah a spus că a venit timpul ca oamenii competenți să se unească și să muncească împreună pentru dezvoltarea țării.

„A venit timpul să găsim temeiuri comune să ne mobilizăm și să punem stop haosului produs de cei de la guvernare, până Republica Moldova nu a ajuns un stat depopulat și falit, cu datorii de miliarde către instituțiile financiare internaționale”, a menționat politiciana.

Ea a amintit că a declarat de mai multe ori că, după expirarea mandatului de Bașcan al Găgăuziei, va lansa un proiect socio-politic.

„Anunț astăzi că lansez Asociația Obștească „Platforma Moldova” – o platformă care trebuie să ne unească după ce actuala guvernare ne-a scindat în „oameni buni” și „oameni răi”.  După 18 ani în carieră politică, posed competențele necesare unui lider să unească în jurul său oameni onești, adevărați patrioți. A venit timpul să facem un front comun pentru a readuce încrederea și speranța oamenilor, să dăm un exemplu frumos de politică națională – și acest exemplu îl va da „Platforma Moldova”. Țara trebuie condusă de oameni competenți. Aceștia sunt invitați să facă parte din „Platforma Moldova”. Împreună vom construi o Moldovă în care valorile fundamentale vor fi respectate, iar fiecare cetățean va fi mândru de țara sa”, a subliniat ex-Bașcanul Găgăuziei.

Inapoi la arhiva noutaților