[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: „Teatrul Gamrețchi-Radu continuă cu o nouă scenetă Radu – Moldovanu”
29 Martie

După ce astăzi primarul interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a semnat dispoziția de eliberare a liberalului Mihai Moldovanu din funcția de șef al Direcției Sănătate, socialiștii au venit cu o reacție, precizând că ei, de mai multe ori, au cerut public demisia aceasta, informează CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, șeful fracțiunii PSRM în CMC, Ion Ceban, a amintit că, după ce a accentuat, în conferință de presă de ieri, faptul că Moldovanu, Fleaș, Culev și alții sunt încă în funcții – azi vedem prima reacție.

„A fost semnată dispoziția de eliberare din funcție a lui Moldovanu. Totul este bine și frumos, dacă nu ar fi de ochii lumii. Conform legii acest cetățean trebuia preavizat, cu două luni înainte. Noi cerem eliberarea sa din funcție de aproape doi ani în permanență, cu toate argumentele invocate. Deci se putea de prin luna ianuarie preavizat, mai ales că am decis reorganizarea direcției sănătate. Din informațiile pe care le dețin preavizarea nu a fost făcută. Deci, cetățeanul lejer se restabilește prin instanța de judecată, iar despăgubirile le vor suporta Chișinăuienii. P.S. Teatrul Gamrețchi-Radu continuă cu o nouă scenetă Radu – Moldovanu. P.S. 2 Cum să te conduci de lege dacă ești singură în postură nelegitim. Indiferent de situație, legea trebuie să fie pusă în capul mesei, Dna Radu!!! Nu există altă cale! P.S. 3 Moldovanu și mulți alții trebuie eliberați din funcție. Dar acest lucru trebuie făcut corect, nu de ochii lumii sau ca răspuns la învinuiri!”, a scris Ceban.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților