[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban propune ca primul subiect discutat din cadrul ședinței de mâine a CMC să fie despre explozia de pe blvd.. Moscovei
7 Octombrie

Liderul fracțiunii consilierilor socialiști din cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), Ion Ceban, a propus ca ședința de mâine a CMC să înceapă cu subiectul exploziei de pe bulevardul Moscovei, transmite CURENTUL.

Într-o postare pe o rețea de socialziare, Ion Ceban a exprimat condoleanșe familiilor și a propus ca ședința CMC să înceapă cu subiectul exploziei pentru a oferi suportul necesare celor ce au avut de suferit.

„Exprim sincere condoleanțe familiilor persoanelor decedate în urma exploziei din blocul de locuit de pe bulevardul Moscova 11/5.

Ceea ce s-a întîmplat este o mare tragedie și este importantă stabilirea cît mai rapidă și exactă a tuturor circumstanțelor. Asemenea cazuri nu trebuie să se repete nicicînd, nici în capitală, nici în țară.

Propun ca ședința CMC de mîine să înceapă anume cu acest subiect, pentru a vedea tot ce e posibil de făcut pe această cale și de acordat suport acolo unde e necesar.

Însănătoșire grabnică tuturor celor care au avut de suferit!”, a scris Ion Ceban.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților