[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban, la Primăria Chișinău. A depus actele pentru a fi înregistrat în cursa pentru șefia capitalei
10 Aprilie

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Ion Ceban, a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al municipiul Chișinău, informează CURENTUL.

După depunere, în fața Primăriei, Ion Ceban a fost așteptat de către echipa socialiștilor, în frunte cu lidera PSRM, Zinaida Greceanâi.

În context, Zinaida Greceanâi a declarat că îi va oferi toată susținerea. „Ion Ceban cunoaște toate problemele care sunt în municipiul Chișinău, cunoaște foarte bine atât problemele sociale, cât și cele comunale. Cunoaște foarte bine cum trebuie să fie soluționate aceste probleme, iar noi echipa PSRM, vom fi mereu alături. Îi vom acorda tot suportul și în această campanie, dar și pe viitor, după ce va deveni Primar de Chișinău”, a precizat Greceanâi.

La rândul său, Ion Ceban a mulțumit colegilor pentru încredere. „Pe deoparte – este o onoare, dar și o responsabilitate foarte mare. Voi încerca să fac tot posibilul ca să nu dezamăgesc – atât echipa, cât și chișinăuienii”, a adăugat Ceban.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților