[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: În fiecare zi, unii constructori ne încearcă dacă vom rezista noi sau nu
3 Ianuarie

Primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă – astăzi, a făcut un apel către toți constructorii din municipiu. Totodată, edilul s-a referit la semnarea unui contract de importanță, informează CURENTUL.

„Ieri, noaptea târziu, aproape de ora 12 s-au terminat negocierile la Țînțăreni. Ieri s-a votat prelungirea contractului – până la 31 decembrie, anul curent. Astăzi dimineață contractul a fost semnat. Nu ar trebui să avem în acest sens probleme. Pe partea noastră, noi avem câteva angajamente. Avem datoria ca orașul să fie salubrizat, dar și locuitorii din Țînțăreni să fie asigurați că suntem parteneri de încredere”, a spus Ceban.

Totodată, Primarul s-a referit la costrucțiile din municipiu. „În fiecare zi, unii constructori ne încearcă dacă vom rezista noi sau nu, vom permite sau nu construirea. Mesajul meu către toți constructorii: nu va mai fi la fel, ilegalitățile pe care le-ați admis până acum nu vor mai fi tolerate”, a declarant Ceban.

În același timp, Primarul s-a adresat secretarul Primăriei municipiului Chișinău, dar și organelelor de drept să se implice în investigarea cazurilor.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților