[ X ]
[ X ]
[ X ]
Ion Ceban: Contracandidații mei în loc să vorbească despre program și soluții pentru chișinăuieni, inventează subiecte
7 Octombrie

Ion Ceban, candidatul socialiștilor la funcția de primar al capitalei, a venit cu o reacție la acuzațiile privind includerea unor cifre eronate în rapoartele financiare depuse la CEC, motiv pentru care se cere excluderea acestuia din campania electorală, informează CURENTUL.

Ceban a dat asigurări că face o campanie corectă și toate cheltuielile pentru promovare sunt transparente.

„Am ales să pun accentul pe panourile publicitare ca un instrument. Eu am ales această formă de publicitate, alții au ales altă formă în detrimentul materialelor de publicitate care ar putea să apară la posturile de televiziune, pentru că acolo publicitatea este mult mai scumpă. Procedura de raportare la CEC se face în etape. Aceste chestiuni sunt achitate în rate. Nu e vorba de o lună, o lună și jumătate cât durează campania”, a argumentat Ceban.

Candidatul îi acuză pe contracandidații săi că se ocupă de chestii neimportante, în loc să vină cu soluții concrete la problemele chișinăuienilor. „Contracandidații mei în loc să vorbească despre program și soluții pentru chișinăuieni, inventează subiecte care să le dea valoare adăugată pentru comunicarea publică. Eu sunt corect, deschis și transparent”, a adăugat Ion Ceban.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților