[ X ]
[ X ]
[ X ]
(INTERVIU) Eleonora Șaran, primărița de Durlești: „Continuăm să îndeplinim dorințele oamenilor”
5 Mai

Conduce de opt ani orășelul Durlești și a implementat peste 100 de proiecte de infrastructură, care au revoluționat localitatea. „Mă mândresc cu toate proiectele pe care am reușit să le aduc în localitatea noastră”, a declarat primărița de Durlești, Eleonora Șaran, invitata emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA. Ce realizări enumeră aproape la finalul celui de-al doilea mandat, ce regrete și nereușite are, dar și dezvăluiri despre ce va face la scrutinul local din toamna care vine, aflați din interviu.

„Clar lucru că orice primar vine în această funcție ca să dea viață unor proiecte, să aducă o viață mai bună în localitate. Am realizat peste 100 de proiecte cu care mă mândresc.

Continuăm cu ceea ce cer oamenii, deci pentru un primar și echipa Executivului este foarte important să implementeze proiectele care și le doresc oamenii. Evident că mergem și pe proiecte strategice, dar în marea măsură îndeplinim dorințele oamenilor”, a menționat primărița.

Eleonora Șaran a reușit să transforme localitatea sa într-o suburbie de invidiat a capitalei, dar planurile mărețe trebuie duse la bun-sfârșit.

„Avem acum în derulare un proiect mare și foarte important în orașul nostru, amenajarea și modernizarea cartierului Cartușa – este cel mai aglomerat cartier din orașul Durlești cu case și blocuri, deci acum construim peste 12 mii de metri pătrați de asfalt, aproape 4 mii de metri pătrați de trotuar pavaj, reabilităm stadionul, terenuri de joacă, respectiv, avem nevoie de timp ca să continuăm tot ce am început”, a spus Șaran.

Își dorește al treilea mandat la primăria Durlești sau ochește o altă funcție, ce va face la scrutinul din toamna care vine și ce vrea să reușească să realizeze în localitatea pe care o conduce până atunci, aflați din UNInterviu:

Inapoi la arhiva noutaților