[ X ]
[ X ]
[ X ]
(INTERVIU) Alexei Rotaru: Vom continua să fim alături de oameni, să răspundem aşteptărilor lor şi să surprindem plăcut prin proiecte necesare şi calitative
24 Noiembrie

Interviu cu Alexei Rotaru, Directorul Departamentului vânzări în cadrul companiei „Lagmar-Impex”

C: Din câte cunoaştem, spaţiile locative şi comerciale edificate de „Lagmar-Impex” se bucură de apreciere şi sunt vândute bine. Prin ce se explică acest succes?   

A.R: Noi tot timpul punem accentul pe calitate, iar beneficiarii finali ai proiectelor noastre imobiliare cunosc acest lucru nu din auzite. Fiecare edificiu dat în exploatare de către compania noastră este o dovadă în acest sens. Miza noastră principală fiind calitatea, în procesul de construcţie, utilizăm materiale de brand mondiale și naționale, care au reputaţie ireproşabilă, câştigată în timp. Totodată, reuşim să asigurăm raportul optim dintre preţ şi calitate. Iar acest lucru este apreciat înalt de cei ce sunt în căutarea unei locuinţe sau a unui spaţiu comercial. Nu în ultimul rând contează bunul nume, reputaţia, pe care noi le-am câştigat în ultimii mai bine de 21 de ani de activitate.

C: Care proiecte imobiliare ale „Lagmar-Impex” pot fi considerate de succes?

A.R: Fiecare proiect imobiliar al companiei noastre îşi are specificul său. Din acest punct de vedere, dar şi judecând după feed-back-ul de la beneficiari, putem spune că fiecare proiect în parte este un succes în felul său şi, totodată, fiecare dintre ele reprezintă o contribuţie la succesul general al companiei noastre. Pentru a vă convinge de acest lucru, voi aminti de proiectele implementate până acum, fiecare reuşind să se impună prin calitate şi prin apreciere din partea beneficiarilor finali. În acest context vorbim de: complexul locativ „Deleanu”, blocul locativ „Doga”, blocul locativ „Florilor”, complexul locativ „Bogdan Voievod”, complexul locativ „Circului”, căminele nr. 10, 11, 12, 13 ale USMblocul locativ „Bariera Orhei”, blocul de studii nr. 2 al USMcomplexul locativ „Gh. Cașu”, blocul locativ „Arhanghel Mihail”, complexul locativ „Florării”, complexul locativ „Corneşti”, blocul locativ „Ceucari”, blocul locativ „Vasile Lupu”, blocul locativ „Macilor”, blocul locativ „Burcel”, complexul „Toro Center”, blocul administrativ „Lagmar”, blocul comercial „Bucureşti”, centrul comercial „Mircea cel Bătrân”. Numai în edificiile menţionate, se regăsesc peste 3 000 apartamente şi peste 15 000 metri pătraţi de spaţiu comercial. Şi fiecare din beneficiarii acestor proiecte vă poate confirma cele spuse de mine mai devreme.

C: Aţi menţionat complexul „Toro Center”, care a fost dat în exploatare recent. Mai mulţi cunoscători ai acestui domeniu, deja numesc acest proiect unul deosebit. De aceea, aş vrea să vă rog să ne daţi careva detalii. 

alexei rotaru (2)

A.R: Din start, aş vrea să menţionez că „Toro Center” reprezintă un ecosistem complex ce include segmentele Office, Business și Rezidențial și ridică standardele calității vieții și aspectul vizual al orașului la nivel internațional. Situat în centrul capitalei, pe str. Pantelimon Halippa nr. 6, complexul „Toro Center” dispune de o deschidere stradală amplă și infrastructură modernă, ceea ce face accesul vizitatorilor ușor, rapid și comod. După cum s-a menţionat şi în cadrul evenimentului de inaugurare a complexului, „Toro Center” vine să ofere oportunități mai ales pentru locuitorii din acea regiune, or acest micro sector nu a avut infrastructură dezvoltată până în ziua de astăzi. Acum, oamenii din acest sector şi nu numai vor beneficia de condiţii mult mai bune.

C: Aţi pomenit atât de comoditatea oamenilor, cât şi de aspectul vizual al oraşului. Ce loc ocupă aceste preocupări în proiectele „Lagmar-Impex”?       

A.R: Sunt preocupări esenţiale pentru noi, căci, după cum menţiona anterior Viorel Godea, directorul general al companiei noastre, „Lagmar-Impex” niciodată nu demarează un proiect imobiliar, decât după ce are întreaga viziune. Întreg proiectul trebuie vizualizat, astfel încât, cu mult până la demararea lui, deja să ştim cu precizie cum se va încadra în panorama generală a cartierului, a oraşului, în ce măsură va răspunde necesităţilor oamenilor din comunitatea vizată, ce influenţe va exercita asupra infrastructurii etc. Şi, apropo, această abordare corespunde şi nivelului aşteptărilor oamenilor. Nu o dată, interacţionând cu ei, i-am auzit spunând că apreciază companiile ce urmăresc nu doar scopul de a ridica clădiri şi de a vinde spaţii, ci sunt preocupate şi de comoditatea oamenilor, dar şi de aspectele urbanistice, care sunt extrem de importante mai ales pentru cei ce locuiesc în imediata apropiere a imobilului edificat, dar şi pentru locuitorii urbei noastre, în general.

C: După darea în exploatare a complexului „Toro Center”, ce urmează?

A.R: Acum, cel mai ambiţios şi interesant proiect în derulare al companiei noastre este Cartierul Cluj în Chişinău. Este, probabil, unul dintre proiectele imobiliare de cea mai mare anvergură din capitală, implementarea căruia e urmărită cu cel mai mare interes.

Când spunem Cartierul Cluj în Chişinău, trebuie să înţelegem că vorbim de un proiect unic în felul său, căci va fi un cartier nou, cu infrastructura caracteristică unui oraș totalmente – începând de la centre comerciale, trei grădinițe, școală cu peste 1600 de elevi, spital, farmacii, infrastructură economică, stadioane etc.

C: Credeţi că şi acest proiect se va dovedi unul de succes?

alexei rotaru (3)

A.R: Cu siguranţă, căci Cartierul Cluj în Chişinău este destinaţia perfectă pentru cei care doresc un trai fără zgomotul oraşului şi aproape de natură. Mai ales că oferim şi un preţ accesibil – de la 750 euro pentru un metru pătrat. Un aspect important îl reprezintă şi faptul că prima rată este atractivă şi accesibilă, iar plata se efectuează în tranşe fără dobânzi şi comisioane.

Şi nu doar aceste detalii fac atractiv Cartierul Cluj – un alt avantaj este că e situat la 15 minute distanţă de centrul Chişinăului cu transport public.

Vă asigur că acest proiect imobiliar e gândit din start pentru un trai comparabil cu cel din ţările europene dezvoltate.

C: Ce alte proiecte imobiliare interesante are „Lagmar-Impex” pe agendă?

A.R: Haideţi să nu deschidem toate parantezele acum. Loc pentru surprize plăcute trebuie să rămână întotdeauna. Ceea ce vă pot spune cu certitudine este că vom continua să fim alături de oameni, să răspundem aşteptărilor lor şi să surprindem plăcut prin proiecte necesare şi calitative.

Inapoi la arhiva noutaților