[ X ]
[ X ]
[ X ]
Interpretul Smiley va fi înlocuit cu alți artiști europeni la concertul de la Orhei
7 Noiembrie

Un concert grandios îi așteaptă mâine pe orheieni și pe oaspeții orașului. Primarul Pavel Verejanu a anunțat că și în acest an, va fi o sărbătoare de neuitat. Edilul a dat asigurări că nimic nu poate umbri evenimentul și că aceasta se va desfășura conform programului.

„Dragi orheieni, mâine, orașul nostru drag va îmbrăca straie de sărbătoare! De ziua orașului, am pregătit evenimente de neuitat, cu muzică, distracții și momente unice.

De dimineață până-n noapte, vă așteaptă evenimente pentru toate gusturile și pentru toate vârstele: parade, bucate cu băuturi tradiționale și cadouri pentru toți copii. Iar seara, de la 17:00, dăm startul unui concert grandios”, a anunțat Pavel Verejanu.

El a dat asigurări că, deși interpretul român, Smiley, nu va evolua pe scenă, din cauza unor probleme medicale, asta nu va umbri spiritul de sărbătoare.

„Prieteni, sărbătoarea de la Orhei nu se anulează, pe scenă vor urca artiști autohtoni, dar și de peste hotare, de talia lui Smiley. Cine? Preferam să fie o surpriza pentru voi, așa cum, de altfel, v-am pregătit mai multe surprize pe tot parcursul zilei de mâine”, a mai spus Pavel Verejanu.

Evenimentele oficiale vor începe dimineața, la ora 10:00, iar seara va culmina cu un show de artificii.

Inapoi la arhiva noutaților