[ X ]
[ X ]
[ X ]
Internauții îi spun că arată de milioane, dar ea… Soție de interpret: Am celulită, vergeturi, grăsime!
6 August

Interpreta și femeia de afaceri, Tatiana Maxian e departe de a fi o persoană perfectă, căci are câteva complexe, cu care se confruntă de ceva timp, informează CURENTUL.

“Una dintre ele este cicatricea deasupra ochiului stâng sub sprânceană. Eu, ca majoritatea în copilărie, m-am lovit de colțul patului în timpul jocului și mi-am „câștigat” un complex. Când eram copil, nu m-a deranjat deloc, dar de-a lungul timpului am început să-mi displace din ce în ce mai mult, deoarece forma ochiului se schimbă din cauza lui. Am mers la specialiști pentru a scăpa cumva de ea, dar mi-au spus că nu pot face nimic.

Celulită. O problemă care cred că le îngrijorează pe toate fetele. Am încercat multe metode pentru a scăpa de ea: masaje, geluri, sport și nutriție, dar, din păcate, toate acestea au dat doar un efect temporar și mi-am dat seama că nu există nici o modalitate de a scăpa de celulită complet.

Vergeturi. Le am încă din clasa a IX-a, au apărut când am slăbit brusc .Dar nu le consider complexul meu și pot spune că chiar le iubesc și te sfătuiesc și pe tine să le iubești în caz ca te complexezi din cauza lor?

Grăsimea. Mereu primesc complimente de la voi în privire la figura mea, dar în adâncul sufletului știu că pot fi mai bună și mă cert pe mine pentru defalcarea nutriției. Nu pot spune că îmi place corpul meu, dar nici nu pot spune că nu-mi place” – dezvăluie Tatiana, pe rețele de socializare.

De asemenea, Tatiana a mai spus: “personal, cred că există întotdeauna loc de mai bine. Nu ar trebui să tindem la standardele de frumusețe, dar ar trebui să ne străduim să ne asigurăm că nouă înșine ne este comfortabil în corpul nostru. Este imposibil să fim pe plac absolut tuturor. Chiar dacă cineva crede că ești cea mai minunată persoană din lume, va exista întotdeauna cineva care va gândi într-un mod complet diferit”.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților