[ X ]
[ X ]
[ X ]
Însărcinată în ultimul trimestru și… cu COVID-19! Valeria Țurcan: Suntem un pic alarmați!
12 Decembrie

Valeria Ţurcan, fondatoarea blogului – Valerie’s Food, şi soţul ei, Maxim, au dezvăluit că de şapte zile fac cunoștință cu un musafir neinvitat, de care au fugit foarte mult timp, și anume de COVID-19, informează CURENTUL.

„Simptomele au fost asemănătoare cu cele de răceală, totuşi se diferenţiau. Am avut primele 2-3 zile dureri foate mari de spate, am avut doar 2 zile febră. Mi-a dispărut mirosul, gust am, niciodată nu am crezut că poate să existe gust fără miros. În primele zile mi-a fost greu și să respir, cu toate că, acum, în sarcină este acest fenomen, dar a fost ceva mai intens” – a spus Valeria.

„Mi-am pierdut mirosul şi gustul. Am avut temperatură primele zile, dar principala problemă este coagularea sângelui, durerile de spate, de picioare” – a dezvăluit Maxim, soţul Valeriei.

Valeria şi Maxim s-au izolat într-un apartament departe de părinţi, prieteni, dar ţin legătura cu toţi, și cu medicii care îi îndrumă să ia tratament corect.

Bloggeriţa e însărcinată în ultimul trimestru, astfel a spus că sunt un pic alarmanţi. „Primesc anticoagulante, sper să fie totul bine. Micuțul este foarte energic”, a precizat viitoarea mămică.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților