[ X ]
[ X ]
[ X ]
Inga Grigoriu: Nici eu și nici mulți alți cetățeni din componența centurii de aur a municipiului nu am fost privilegiați de condiții de trai mai bune, având în vedere faptul că suntem amplasați lângă capitală
11 Ianuarie

Vicepreședinta Platformei Demnitate de Adevăr, Inga Grigoriu, susține, într-o postare pe o rețea de socializare, că este locuitor al suburbiilor din Chișinău și nici ea și nici mulți alți cetățeni din componența centurii de aur a municipiului nu au fost privilegiați de condiții de trai mai bune, mai confortabile, având în vedere faptul că sunt amplasați lângă capitală, informează CURENTUL.  

Inga Grigoriu a scris că, ca să aibă dreptul la o viață decentă, și-au exprimat voința în alegerile locale anticipate din iunie 2018 și ea ar fi trebuit să fie respectată de așa-numitele autorități ale Republicii Moldova.

„Însă, aceste din urmă, demonstrând fidelitate doar stăpânului său, au crezut că astfel ne vor închide gurile, prin anularea votului nostru. Au crezut astfel că vor băga frica și deznădejdea în noi. Dar, iată că ecoul nemulțumirii noastre este atât de mare, încât gașca criminală, fricoasă și lașă, a ieșit din nou la încropit scheme nocturne, însăilate cu ață albă prin beciurile lor gbc-iste. Acești indivizi, în frunte cu stăpânul lor, plahotniuc, ne cred de proști și țin, cu tot dinadinsul să ne jignească chiar și în acest ultim hal. În primul rând, oamenii deșteptați din cele 5 localități din suburbiile Chișinăului – Sângera, Băcioi, Codru, Durlești și Trușeni sunt extrem de revoltați pentru acțiunile unui agramat care pretinde să ne reprezinte în Parlament. Acolo unde locuiesc niște oameni extraordinari, buni gospodari, inteligenți și informați, un individ ca țuțu nu doar perturbează liniștea noastră, ci și ne jignește cu propria-i prezență de om al criminalității organizate. Ce-i în mintea bolnavă a lui plahotniuc? Să ne asocieze pe noi, oamenii din suburbii, cu un personaj asupra cărui planează grave suspiciuni, intenționând ca prin astfel de umilire, să fim reprezentați, de probabil cel mai incult om pe care l-a dat vreodată Băcioiul? Și acesta îndrăznește să-i ceară lui Andrei Năstase să se retragă din cursă? Să nu înțeleagă țuțu că oamenii din Băcioi, Sângera, DurleștI, Codru și Truseni, dar și din toată capitala sunt atât de bine informați și nu aleg nulități, chiar dacă ar candida de unii singuri?!  Probabil că nu înțelege, nici el, nici jizdan, nici plahotniuc, de vreme ce ne-au mai băgat un candidat clonă, sperând că oamenii din suburbii sunt ca țuțu – agramați și infami. Că vom face o confuzie între adevăratul Andrei Năstase și această nălucă a sa. Nu, plahotniuc. Oamenii din suburbii nu sunt ca țuțu. Noi suntem oameni informați care știm să alegem cu discernământ, știm ce înseamnă diferența între grâu și neghină. Suntem mai inteligenți, corecți și informați decât ne crede acest personaj odios. Și vom demonstra acest lucru foarte curând, chiar pe 24 februarie!
Izbândă!”, a scris Grigoriu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților