[ X ]
[ X ]
[ X ]
Îndemnul lui Renato Usatîi înainte de ziua votării
23 Februarie

Liderul Partidului Nostru (PN), Renato Usatîi, îndeamnă cetățenii să-și dea votul pentru formațiunea pe care o conduce la alegerile parlamentare, transmite CURENTUL.

potrivit ru1.md, Renato Usatîi a declarat că, cetățenii trebuie să-și ofere votul pentru PN pentru a minimiza numărul de transfugi în viitorul Parlament.

„Cu cît mai multe voturi vor fi oferite pentru „Partidul Nostru”, cu atît mai puțini socialiști vor pleca la democrați”, a subliniat Renato Usatîi, adăugînd că socialiștii vor lua cel mult 35 de mandate.

Renato Usatîi s-a adresat către angajații instituțiilor de stat, spunînd că ei pot trage pe sfoară conducerea care le cere să voteze pentru partidul de guvernare.

„Știu că angajaților instituțiilor de stat, li se cere să fotografieze buletinele de vot ca dovadă a faptului că ei au votat pentru democrați”, a declarat Usatîi.

Potrivit lui, mecanismul este următorul, alegătorul trebuie să facă o poză cu un buletin ștampilat alături de buletinul său de identitate: „Îi rog pe cei cărora le este frică: Votați pentru democrați, faceți poze, iar apoi scrieți pe buletin și aruncați-le în urne”.

De menționat că, pe 24 februarie, în Moldova vor avea loc alegeri parlamentare. „Partidul Nostru” este reprezentat în circumscripția națională, dar și în 17 circumscripții uninominale.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților