[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un oficiu poștal și-a deschis ușile pentru locuitorii din satul Bardar
19 Mai
Astăzi 19 mai 2022, încă un oficiu poștal și-a deschis larg ușile pentru locuitorii din satul Bardar. Locuitorii satului spun că sunt nespus de bucuroși că oficiul poștal a fost renovat, iar acum vor putea beneficia de serviciile poștale în condiții mult mai bune.
Cu un cuvânt de mulțumire s-a adresat șefa oficiului poștal: „Ținem să mulțumim din tot sufletul administrația Î.S .„Poșta Moldovei” și primăriei satului #Bardar pentru renovarea acestui oficiu. De astăzi, condițiile de muncă ale salariaților noștri vor fi la nivel, respectiv și deservirea va fi calitativă, iar clienții vor fi mulțumiți”, a menționat Feodosia Ursu.
Oficiul poștal MD-6811 la fel ca și alte oficii a fost dotat cu echipament modern necesar pentru deservirea clienților la cel mai înalt nivel. Personalul calificat își va dedica toate cunoștințele și experiența pentru deservirea calitativă a clienților. Oficiul poștal va presta întreg spectrul de servicii poștale destinate atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.
Oficiul va activa conform programului de muncă, de la orele 08:00 până la 17:00, sâmbătă și duminică sunt zile libere.
posta posta2 posta3 posta4 posta5
Inapoi la arhiva noutaților