[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă un drum din raionul Orhei a fost renovat de echipa Partidului „ȘOR”
11 Noiembrie

Echipa Partidului „ȘOR” continuă să renoveze drumurile din satele din Republica Moldova și să-și îndeplinească promisiunile în fața cetățenilor. Asta în pofida campaniei de hărțuire și intimidare a membrilor și simpatizanților formațiunii. Un drum foarte important pentru locuitorii din comuna Pelivan, din raionul Orhei, a fost reparat și dat în exploatare, după ani buni de așteptare.

„Drumul era plin de gropi. De fiecare dată când ploua, eram nevoiți să avem la noi încălțăminte de schimb. Îi mulțumim echipei Partidului „ȘOR” și ne dorim să-i binecuvânteze pe toți care au contribuit la realizarea acestui proiect. Timp de 32 de ani, nimeni nu ne-a reparat niciun metru de drum. Acum suntem foarte mulțumiți”, a spus o locuitoare a comunei Pelivan.

„Satul nostru e din ce în ce mai modern, datorită drumurilor care au fost renovate, dar și altor proiecte care au fost implementate în localitatea noastră”, a menționat o altă femeie.

Bucuroși de faptul că drumul a fost reparat sunt și copiii, întrucât au posibilitatea să se plimbe cu trotinetele, rolele și bicicletele. Aceștia au tăiat cu entuziasm panglica inaugurării drumului renovat.

„Până nu demult, drumul era foarte deteriorat. Acum este foarte bun, ne plimbăm cu rolele și suntem mai în siguranță. Avem un traseu mai lung și mai frumos”, a spus o adolescentă.

Primarul comunei Pelivan, Veaceslav Zaporojan, s-a arătat mândru că a reușit, împreună cu echipa Partidului „ȘOR” să realizeze acest proiect demult așteptat de către localnici.

„Acest drum are o lungime de 500 de metri. Proiectul ne-a costat peste două milioane de lei și a fost realizat în doar trei săptămâni. Mă bucur că am reușit să reparăm acest drum care era distrus”, a afirmat primarul Veaceslav Zaporojan.

La evenimentul de inaugurare a proiectului de renovare a drumului din Pelivan a participat și președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, care a declarat că eforturile Partidului „ȘOR” au scopul de a le oferi satelor din țara noastră perspectivă.

„În aceste timpuri grele, nu trebuie să cădem în deznădejde, ci să continuăm să muncim, pentru ca satele noastre să aibă un viitor frumos, să fie pline de copii, cu role, cu trotinete electrice, biciclete. Comuna Pelivan va intra foarte curând în Strategia de dezvoltare a raionului Orhei, care presupune modernizarea localităților din raion. Satele care sunt în imediata apropiere a municipiului Orhei vor beneficia de o mare atenție și se vor bucura de investiții importante”, a declarat Dinu Țurcanu.

Cu un mesaj de felicitare și susținere a venit liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor.

„Dragi locuitori ai comunei Pelivan, știu cât de important este acest drum pentru dumneavoastră și mă bucur foarte mult că am reușit să rezolvăm problema cu care vă confruntați de atâția ani și despre care ați vorbit atât de mult. Vă dau asigurări că lucrurile bune nu se vor opri aici. Vom lucra și mai departe pentru binele dumneavoastră. Fiți siguri de acest lucru. Mult succes în tot ceea ce faceți”, a fost mesajul lui Ilan Șor.

În 2020, înainte de Revelion, echipa Partidului „ȘOR” a iluminat comuna Pelivan.

image-2022-11-04-094203

image-2022-11-04-094209

image-2022-11-04-094216

image-2022-11-04-094233

image-2022-11-04-094238

image-2022-11-04-094311

image-2022-11-04-094326

Inapoi la arhiva noutaților