[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă o mie de persoane au aderat la Partidul „ȘOR”
19 Iunie

Partidul Politic “ȘOR” continuă să își consolideze pozițiile și să-și extindă echipa pe întreg teritoriul în țării. La finele săptămânii trecute au avut loc 4 conferințe ale organizațiilor teritoriale de partid ale raioanelor Șoldănești, Rezina, Cahul și Comrat, informează CURENTUL.

În timpul conferinței, aproximativ 1000 de membri s-au alăturat formațiunii politice, care a devenit extrem de activă în ultima perioadă și un jucător politic proeminent.

La conferințe, au ținut un discurs atât liderul formațiunii Ilan Șor, cât și curatorii de raioane, liderii organizațiilor locale și reprezentanții împuterniciți ai Partidului Politic “ȘOR”.

Participanții la conferințe au discutat despre programul politic al partidului, ideile și propunerile formațiunii politice, care au scopul de a îmbunătăți în mod semnificativ situația social-politică și economică din țară.

Membrii organizațiilor teritoriale din raioane, au venit să participe la conferință în orașul Orhei – cunoscută drept “capitala” Partidului Politic “ȘOR”. Aici, cei veniți, au avut ocazia de a face cunoștință cu realizările echipei lui Ilan ȘOR în municipiul Orhei.

Orheiul și schimbarea sa în ultimii trei ani este un exemplu vădit al implementării proiectelor și programelor, care formațiunea politică intenționează să le aplice pe întreg teritoriul întregii țări.

Cele văzute în oraș, le-a mai demonstrat încă o dată noilor membri de partid, că formațiunea politică își îndeplinește promisiunile, iar ideile sale aduc schimbări tangibile spre binele oamenilor și al orașului. Oaspeții Orheiului, au fost impresionați de cele văzute și au fost unanimi în opinia, că această practică trebuie implementată în întreaga țară și că sarcina principală a echipei Partidului “ȘOR” –  este de a transmite această idee tuturor cetățenilor, de a-i convinge de capacitatea formațiunii politice, de a-și asuma responsabilitatea de a rezolva problemele primare ale țării și societății.

Partidul Politic “ȘOR”, condus de primarul de Orhei, Ilan ȘOR, numără în prezent aproximativ 18.000 de membri. Formațiunea politică stă în fruntea autorității locale din orașul Orhei, precum și în comuna Jora de Mijloc, iar recent a devenit devenit membru cu drepturi depline a uneia dintre cele mai proeminente și importante familii politice europene – Alianța Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ACRE). Potrivit celor mai recente cercetări sociologice publicate în presă, Partidul Politic “ȘOR” se bucură tot mai mult de încredere din partea societății, iar acest procentaj îi permite să conteze pe accederea în Parlamentul Republicii Moldova.

sor1

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților