[ X ]
[ X ]
[ X ]
Încă 6 localități rămân neconectate la rețeaua de energie electrică
29 Noiembrie
Doar 6 localități mai urmează a fi reconectate la rețeaua de distribuție a energiei electrice. Echipele de intervenție ale operatorului de distribuție lucrează în continuare pentru reparația daunelor provocate de furtuna din zilele trecute și asigurarea cu energie electrică a celor 1 394 de consumatori încă deconectați de la rețea în cel mai scurt timp posibil.
Ministerul Energiei regretă situaţia în care se află consumatorii afectaţi de lipsa energiei electrice pe parcursul mai multor ore şi dă asigurări că sunt întreprinse măsurile necesare pentru remedierea situației.
Dacă observați pericole (linii electrice căzute pe străzi, lângă instituții de învățământ, publice și puncte de comerț) vă rugăm să informați imediat operatorul de distribuție la numărul 022 43 11 11.
  • Ocoliţi şi nu atingeţi conductoarele electrice căzute avariat la pământ sau care atârnă accidental de pe piloni şi copaci.
  • Nu interveniţi în instalaţiile electrice, deoarece există pericolul de electrocutare.
  • Supravegheați copii, în special în aceste zile când ies la săniuș și explicați-le regulile de securitate electrică şi consecinţele încălcării lor.
  • Ţineţi legate animalele domestice şi cele de companie pentru a evita contactul lor cu fire electrice aflate avariat la sol
Inapoi la arhiva noutaților