[ X ]
[ X ]
[ X ]
În zilele de 23 și 24 aprilie,va fi sistată circulația transportului pe strada Doina
21 Aprilie

Reprezentanții serviciilor Primăriei, ai INP și IGSU s-au întrunit în ședință comună  pe subiectul asigurării ordinii publice și accesului pe teritoriul cimitirelor.

În context, informăm că în scopul deservirii populației în cadrul sărbătorii Paștele Blajinilor, în zilele de 23 și 24 aprilie, a.c., la intrările în cimitirul „Sfântul Lazăr” din str. Doina vor fi desfășurate activități de comerț cu pască, cozonac, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare și fierbinți, flori și compoziți florale.

De asemenea, la intrarea în Cimitirul Central din str. Armenească va fi organizat comerț cu flori și compoziții florale. La fel ca în anii precedenţi, de Paştele Blajinilor, pe teritoriul cimitirului „Sfântul Lazăr” vor fi amplasate 3 ambulanţe în diferite zone şi 1 ambulanţă în Cimitirul Central din strada Armenească.

În zilele de 23 și 24 aprilie, a. c., va fi sistată circulația transportului pe strada Doina, tronsonul cuprins între str. Socoleni și intrarea principală în Cimitirul „Sfântul Lazăr”, cu excepția transportului public.

Inapoi la arhiva noutaților