[ X ]
[ X ]
[ X ]
În vară va avea loc următoarea ședință a comisiei interguvernamentale Ungaria-Moldova
12 Februarie

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, a făcut declarații după o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, informează CURENTUL.

În acest fel, Ulianovschi s-a referit la subiectele discutate. „Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei este un prieten pentru Republica Moldova. Dinamica relațiilor bilaterale dintre Republica Moldova și Ungaria au efectuat un salt, atât din punct de vedere al calității, dar și cantității. Am discutat despre prioritățile noastre comune, dar și celebrarea a 10 ani de la crearea Parteneriatului Estic. Ungaria este un susținător convins al parcursului nostru european. Am convenit să organizăm, în această vară, următoarea ședință a comisiei interguvernamentale Ungaria-Moldova”, a precizat Ulianovschi.

La rândul său, Szijjártó a comunicat despre partenerul Republica Moldova.

„Moldova este un partener deosebit de important. Este o punte de legătură dintre Uniunea Euro-asiatică. Totodată, am venit cu o donație de cărți pentru institutul diplomatic care a fost creat”, a conchis oficialul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților