[ X ]
[ X ]
[ X ]
În sezonul de iarnă, OrheiLand, construit la inițiativa lui Ilan Șor, a fost vizitat de peste 200 de mii de oameni
16 Ianuarie

Distracție, muzică și voie bună a fost ieri, la OrheiLand, acolo unde a avut loc un concert organizat cu ocazia încheierii sezonului de iarnă. Cel mai mare parc de distracții din țară va fi deschis însă, în zilele de weekend, până la sfârșitul lunii ianuarie. De la deschiderea sezonului de iarnă, mai exact, din 24 decembrie, când a fost inaugurat bradul și cel mai mare Târg de Crăciun din țară, OrheiLand a fost vizitat de peste 200 de mii de oameni.

Sute de oameni au mers la OrheiLand, în 15 ianuarie, de Ziua Națională a Culturii, marcată în semn de omagiu pentru ziua de naștere a marelui poet Mihai Eminescu, pentru a petrece alături de cei dragi într-o atmosferă de poveste, care încă predomina în parc. În cadrul concertului, au evoluat mai mulți artiști autohtoni, printre care interpreta de muzică ușoară Carolina Prepeliță și formația Sunstroke Project. Pe scena de la OrheiLand urma să urce și interpreta de muzică ușoară Mariana Șura, dar și cântărețul de muzică populară, Gabriel Nebunu. Aceștia au fost însă intimidați, presați și amenințați de reprezentanții actualei guvernări că vor avea interdicție de a participa la orice post de televiziune, emisiune sau concerte, în cazul care vor evolua la evenimentele organizate de echipa lui Ilan Șor.

Primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, a declarat că sezonul de iarnă se încheie, dar parcul OrheiLand are porțile deschise mereu. Între timp, se vor face pregătiri pentru sezonul de vară.

„Astăzi, ne-am adunat aici ca să spunem mulțumesc magiei de iarnă. Mii de copilași din țară și din diasporă au fost la OrheiLand, unde au petrecut clipe de neuitat. An de an, OrheiLand îi bucură pe copii. Indiferent dacă au sau nu părinții bani, copiii se pot distra foarte bine aici, fiindcă, în acest parc, totul este gratuit, deoarece așa a decis Ilan Șor. Noi, cei din echipa Partidului „ȘOR” suntem mândri că am contribuit la realizarea acestui proiect, despre care se știe în întreaga lume. Vă așteptăm la OrheiLand ori de câte ori sunteți pe meleagurile noastre”, a declarat edilul Pavel Verejanu.

La rândul său, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, a declarat următoarele:

„Împreună cu locuitorii orașului Orhei, am visat, am lucrat, am realizat și acum lucrăm împreună. Tot împreună, alături de prietenul nostru drag, Ilan Șor, vom continua să facem lucruri nemaipomenite pentru țara noastră. La mulți ani! La mai mult și la mai mare!”.

Vicepreședintele raionului Orhei, Irina Bogaciuc, a afirmat că numărul vizitatorilor parcului OrheiLand crește de la o zi la alta.

„În ultimele 20 de zile, OrheiLand a fost vizitat de peste 200 de mii de oameni. Cu toții suntem martorii nenumăratelor evenimente frumoase care se organizează la OrheiLand, datorită lui Ilan Șor, la inițiativa căruia a fost construit acest parc, în 2018. Îi mulțumim lui Ilan Șor pentru că fiecare părinte are posibilitatea să petreacă timpul împreună cu ai lor copii, aici, în acest parc frumos”, a menționat Irina Bogaciuc.

De asemenea, la OrheiLand, au fost organizate concursuri pentru copii, care s-au  distrat alături de animatori.

Reprezentanții OrheiLand îi invită pe toți să petreacă momente de neuitat la OrheiLand și în zilele de 20, 21, 22, 27, 28 și 29 ianuarie.

Cel mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand, a fost inaugurat în 1 iunie 2018, fiind unul din cele mai populare proiecte lansate la inițiativa primarului orașului Orhei de atunci, deputatul Ilan Șor. Liderul Partidului „ȘOR” a spus de mai multe ori că este mândru că a reușit să transforme orașul Orhei într-un loc al familiei și copilăriei fericite.

Din 2018 și până în prezent, Orheiland a fost vizitat de peste trei milioane de oameni atât din țara noastră, cât și din străinătate.

image-2023-01-16-134807 image-2023-01-16-134955 image-2023-01-16-135605 image-2023-01-16-135618 image-2023-01-16-135751 image-2023-01-16-135933 image-2023-01-16-140004 image-2023-01-16-140103

 

Inapoi la arhiva noutaților